Bedrijfsprofiel en missie: sterker door innovatie

Bevico is een installateur van ventilatietechniek met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam. Wij verzorgen montage, renovatie en onderhoud voor woningbouwverenigingen, VvE- en vastgoedbeheerders, etc. verspreid door heel Nederland. Lees ons bedrijfsprofiel en missie.

Bedrijfsprofiel en missie

Ons verhaal

Bijna twintig jaar geleden, in 2001, was het onze missie om door innovatie en vakmanschap  het meest vooruitstrevende ventilatiebedrijf van Nederland te worden. Vanaf het begin hebben wij daarom voortdurend kritisch gekeken naar de prestaties die wij leverden en gezocht naar manieren om meer waarde aan onze klanten te leveren. In 2009 hoopten wij daar een stempel op te kunnen drukken. De basis van onze unieke software werd gelegd. Met een handcomputer kon de monteur alle installatie-gegevens registreren en hieruit konden rapportages worden opgemaakt. Zestien jaar later is onze bestaansreden nog steeds hetzelfde; continue willen verbeteren en meer waarde kunnen leveren.

Bedrijfsprofiel en missie

Blije bewoners zorgen voor blije opdrachtgevers

Bewoners vinden het belangrijk dat hun ventilatiesystemen goed werken. Zij willen bij een storing zo min mogelijk last hebben van de installateur. Aan de installateur daarom de taak om netjes te werken en zijn onderhoud of montage in de woning in één keer uit te voeren. Dit laatste kunnen wij doen door koppeling van ons planningsysteem met de registratiegegevens. Klik hier voor meer informatie over ons planningsysteem. Mocht er onverwacht een storing ontstaan, dan zorgt onze klantenservice voor een zo prettig mogelijke dienstverlening. Zij worden opgeleid om met de klant mee te denken en probleemoplossend te handelen. Aan het einde van elke maand kijken wij naar de gemiddelde wachttijden en de piekmomenten om zo de wachttijden te kunnen verkorten en de bewoner nog beter en sneller te kunnen helpen.

Bedrijfsprofiel en missie

Waar een opdrachtgever nog meer blij van wordt

Door nauwe samenwerking en mee te denken in alle fasen van het project realiseren wij verbeteringen op uw KPI’s. Is het voor u belangrijk dat de responsetijd zo laag mogelijk ligt dan richten wij de organisatie zo in dat wij de laagst mogelijke responsetijd realiseren. Onze unieke software zorgt er tevens voor dat de opdrachtgever op elk moment al zijn vragen m.b.t. de voortgang van het project beantwoord krijgt. Vind hier meer informatie over onze unieke software.

Klimaat onder één dak

Voor een uniforme bedrijfsuitstraling is in 2015 de naam PronkGroep geadopteerd. Naast disciplines in ventilatietechniek hebben wij disciplines in elektrotechniek, airconditioning, verwarming, rookgasafvoer en onderhoud van klimaatinstallaties. In elke discipline bent u gegarandeerd van een klantvriendelijke service, een hoge kwaliteitsstandaard, opgeleide en gemotiveerde monteurs en communicatie met één contactpersoon.

Klik hier voor meer informatie over PronkGroep