Heembouw - Wassenaar

In opdracht van Heembouw zijn wij op dit moment bezig met het aanbrengen van mechanische ventilatie voor in totaal 90 bestaande woningen. In de oude situatie was alleen natuurlijke ventilatie aanwezig. Hierdoor kan er te weinig vochtige lucht afgevoerd worden. Heembouw heeft daarom aan ons de vraag gesteld om een gezond binnenklimaat in deze woningen te realiseren.

De oplossing

Hiervoor hebben wij vraaggestuurde mechanische ventilatie geïnstalleerd voor Heembouw. Wij hebben de Orcon MVS 15 aangebracht, in combinatie met een CO2-sensor in de woonkamer en draadloze bediening in de keuken.

Aansluitingen naar de keuken, toilet en de badkamer, met uitblaas naar het dak

Resultaat

Met deze installatie hebben wij gerealiseerd dat ondanks de krappe situatie er genoeg capaciteit is om een gezond binnenklimaat te realiseren in de keuken, toilet en badkamer. 

Over Bevico

Bevico, gevestigd in Barendrecht en Amsterdam met een steunpunt in Rijssen, zorgt voor totale ventilatie oplossingen. Wij inspecteren, adviseren, monteren, rapporteren onderhouden en lossen storingen op, zodat u compleet ontzorgd bent. Dankzij onze oplossingen behaalt u de meest rendabele en comfortabele ventilatie installatie. Klik hier voor meer informatie over Bevico

Roosters

Meer informatie over ventilatoren

Recent hebben wij een artikel geschreven over ventilatie. In dit artikel leggen wij uit waarom mechanische ventilatie belangrijk is. Middels enkele stappen vertellen wij ook welke type ventilator het beste bij de situatie past.

Lees het artikel