Realiseren van een gezond binnenklimaat

Goede ventilatie is net zoals sporten en gezond eten belangrijk voor een goede gezondheid. Daarom is het belangrijk uw ventilatie periodiek te onderhouden en tijdig te vervangen.

Werkzaamheden

Aan de Dirk Costerplein in Delft hebben wij 36 oude dakventilatoren door nieuwe R-Vent RX ventilatoren vervangen. Vanwege de leeftijd en toenemende storingsgraad waren deze aan vervanging toe. Tevens hebben wij in de 264 woningen van dit complex ventilatiekanalen gereinigd en waar nodig de ventilatieroosters vervangen.

Nieuwe dakventilatoren

Oude dakventilatoren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer oplossingen

Bevico, gevestigd in Barendrecht en Amsterdam met een steunpunt in Rijssen, zorgt voor totale ventilatie oplossingen. Wij inspecteren, adviseren, monteren, rapporteren onderhouden en lossen storingen op, zodat u compleet ontzorgd bent. Dankzij onze oplossingen behaalt u de meest rendabele en comfortabele ventilatie installatie.
Kijk voor een beter beeld van onze organisatie naar de overige cases, de nieuwsartikelen en onze oplossingen.

NEEM DIRECT CONTACT OP MET BEVICO

Bevico is een installateur van ventilatietechniek met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam en een steunpunt in Silvolde. Wij verzorgen montage, renovatie en onderhoud voor woningbouwverenigingen verspreid door heel Nederland.

Expert in ventilatie-oplossingen. Sterker door innovatie.