Werken bij Bevico

Wij zijn Bevico, experts op het gebied van ventilatieoplossingen. Door het streven naar een hoge klanttevredenheid en constant te innoveren proberen wij continue onze concurrenten een stapje voor te zijn. Onze klantenkring bevindt zich hoofdzakelijk in de sociale woningbouw waarbij ons werkgebied landelijk is, met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam.

Op dit moment hebben wij één vacature’s open staan. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega op de serviceafdeling. Stuur jouw motivatiebrief of een kort filmpje plus cv naar . Wij proberen binnen twee weken op uw sollicitatie terug te komen.

Medewerker serviceafdeling (m/v) – BARENDRECHT
Als medewerk(st)er van onze serviceafdeling ben je verantwoordelijk voor het verwerken van storingsbonnen van onze klanten, het maken en inplannen van storingsafspraken met bewoners en afhandeling van de terugkoppeling van onze servicemonteurs. Je kan direct aan de slag als bij onze serviceafdeling en je zal bij de start intensief worden begeleid door een senior-collega. Voor jou geldt: ‘klant is koning’ en dat straal je iedere werkdag uit.
Vacature medewerker serviceafdeling

Interesse?

Interesse in een van deze functies? Mail dan naar onderstaand e-mailadres met jouw cv. Voor vragen of aanvullende informatie:

Bevico t.a.v. Veronica de Waard
Telefoon: 088-4009 570
Email:

NEEM DIRECT CONTACT OP MET BEVICO

Bevico is een installateur van ventilatietechniek met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam en een steunpunt in Silvolde. Wij verzorgen montage, renovatie en onderhoud voor woningbouwverenigingen verspreid door heel Nederland.

Expert in ventilatie-oplossingen. Sterker door innovatie.