Werken bij Bevico

Wij zijn Bevico, experts op het gebied van ventilatieoplossingen. Door het streven naar een hoge klanttevredenheid en constant te innoveren proberen wij continue onze concurrenten een stapje voor te zijn. Onze klantenkring bevindt zich hoofdzakelijk in de sociale woningbouw waarbij ons werkgebied landelijk is, met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam.

Op dit moment hebben wij drie vacature’s open staan. Wij zijn op zoek naar een servicemonteur ventilatie (Amsterdam), projectmonteur ventilatie en een medewerker op de serviceafdeling. Stuur jouw motivatiebrief of een kort filmpje plus cv naar info@bevico.nl. Wij proberen binnen twee weken op uw sollicitatie terug te komen.

Servicemonteur ventilatie (m/v) – AMSTERDAM
Als servicemonteur ventilatie in de regio Amsterdam bij Bevico heb je een afwisselende baan. Je verricht service en onderhoud aan ventilatie-installaties. Dat doe je voor de sociale woningbouw. Je bent verantwoordelijk voor het correct onderhouden en operationeel houden van de ventilatoren. Storingen aan installaties los jij goed op. Tot slot ben maak je rapportages op van je werkzaamheden en koppel je die terug aan de werkvoorbereider.
Vacature servicemonteur

Projectmonteur ventilatie (m/v)
Als projectmonteur ventilatie ben jij hét gezicht van Bevico voor de uitvoering van werkzaamheden aan ventilatie-installaties in de regio Zuid-Holland. Je hebt een gevoel voor techniek en bent de schakel tussen de klant en het bedrijf.  
Vacature projectmonteur

Junior verkoper (m/v)
Zou jij je graag willen onderscheiden in het binnenklimaat? Heb je een passie voor sales? Dan ben jij misschien de junior verkoper die we zoeken bij Bevico. Voor onze vestiging in Barendrecht zijn wij op zoek naar een startende verkoper met affiniteit voor techniek.
Vacature junior verkoper

Key accountmanager ventilatietechniek (m/v)
Ter uitbreiding van ons team in Barendrecht en Amsterdam zijn wij op zoek naar een gedreven key accountmanager in de ventilatietechniek. Je richt je op woningcorporaties, grotere installateurs en VvE-beheerders. Hierbij ligt zowel een focus op het generen van nieuwe klanten als het onderhouden van bestaande relaties.
Vacature key accountmanager ventilatietechniek

Interesse?

Interesse in een van deze functies? Mail dan naar onderstaand e-mailadres met jouw cv. Voor vragen of aanvullende informatie:

Bevico t.a.v. Nathan van Helden
Telefoon: 088-4009 500
Email: info@bevico.nl

NEEM DIRECT CONTACT OP MET BEVICO

Bevico is een installateur van ventilatietechniek met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam en een steunpunt in Silvolde. Wij verzorgen montage, renovatie en onderhoud voor woningbouwverenigingen verspreid door heel Nederland.

Expert in ventilatie-oplossingen. Sterker door innovatie.