Werken bij Bevico

Wij zijn Bevico, experts op het gebied van ventilatieoplossingen. Door het streven naar een hoge klanttevredenheid en constant te innoveren proberen wij continue onze concurrenten een stapje voor te zijn. Onze klantenkring bevindt zich hoofdzakelijk in de sociale woningbouw waarbij ons werkgebied landelijk is, met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam.

Op dit moment hebben wij drie vacature open staan. Wij zijn op zoek naar een commerciële medewerker binnendienst (V/M), servicemonteurs in de regio’s Amsterdam en Rotterdam. Stuur jouw motivatiebrief plus cv naar . Wij proberen binnen twee weken op uw sollicitatie terug te komen.

Commerciële medewerker binnendienst (V/M) – BARENDRECHT
Als medewerk(st)er van onze verkoopafdeling ben je voor de commerciële afdeling de spin in het web. Je bent de schakel tussen de klant vragen en buitendienst. Daarnaast maak je offertes voor mechanische ventilatiesystemen en zorgt dat deze op tijd bij de klant belanden.
Vacature commerciële medewerker binnendienst

Servicemonteur ventilatietechniek – AMSTERDAM
Als servicemonteur ventilatietechniek ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen aan mechanische ventilatie. Tijdens een afspraak analyseer je het probleem en zorg je voor een passende oplossing. Het werkgebied is regio groot Amsterdam en je werkt vanuit onze vestiging in Amsterdam.
Vacature servicemonteur Amsterdam

Servicemonteur ventilatietechniek – BARENDRECHT
Als servicemonteur ventilatietechniek ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen aan mechanische ventilatie. Tijdens een afspraak analyseer je het probleem en zorg je voor een passende oplossing. Het werkgebied is regio groot Rotterdam en je werkt vanuit onze vestiging in Barendrecht.
Vacature servicemonteur Rotterdam

Solliciteren?

Interesse in een van onze functies? Mail dan naar onderstaand e-mailadres met jouw cv. Voor vragen of aanvullende informatie:

Bevico t.a.v. Nathan van Helden
Telefoon: 088-4009 522
Email:

NEEM DIRECT CONTACT OP MET BEVICO

Bevico is een installateur van ventilatietechniek met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam en een steunpunt in Silvolde. Wij verzorgen montage, renovatie en onderhoud voor woningbouwverenigingen verspreid door heel Nederland.

Expert in ventilatie-oplossingen. Sterker door innovatie.