Werken bij Bevico

Wij zijn Bevico, experts op het gebied van ventilatieoplossingen. Door het streven naar een hoge klanttevredenheid en constant te innoveren proberen wij continue onze concurrenten een stapje voor te zijn. Onze klantenkring bevindt zich hoofdzakelijk in de sociale woningbouw waarbij ons werkgebied landelijk is, met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam.

Op dit moment hebben wij twee vacatures open staan. Wij zijn op zoek naar een collega op de projectafdeling en een servicemonteur. Stuur jouw motivatiebrief plus cv naar . Wij proberen binnen twee weken op uw sollicitatie terug te komen.

Assistent projectenteam (m/v) – BARENDRECHT
Als assistent projectenteam ben je verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken voor onze monteurs. Hierbij verstuur je een afspraakbrief naar bewoners. De telefonische en e-mail terugkoppelingen op de brieven verwerk je in ons planningssysteem. Uiteindelijk zet je de dagplanning voor de monteur klaar zodat hij de volgende dag naar jouw ingeplande afspraken gaat.
Vacature assistent projectenteam

Servicemonteur ventilatietechniek (m/v) – BARENDRECHT
Als servicemonteur ventilatietechniek ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen aan mechanische ventilatie. Tijdens een afspraak analyseer je het probleem en zorg je voor een passende oplossing. Je kan direct aan de slag als bij ons serviceteam en je zal bij de start worden begeleid door een collega. Voor jou geldt: ‘elk probleem is op te lossen’ en dat straal je iedere werkdag uit.
Vacature servicemonteur ventilatietechniek

Interesse?

Interesse in een van deze functies? Mail dan naar onderstaand e-mailadres met jouw cv. Voor vragen of aanvullende informatie:

Bevico t.a.v. Nathan van Helden
Telefoon: 088-4009 522
Email:

NEEM DIRECT CONTACT OP MET BEVICO

Bevico is een installateur van ventilatietechniek met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam en een steunpunt in Silvolde. Wij verzorgen montage, renovatie en onderhoud voor woningbouwverenigingen verspreid door heel Nederland.

Expert in ventilatie-oplossingen. Sterker door innovatie.