Sterker door innovatie

Als contractbeheerder of projectleider heeft u bij veel verschillende partijen contracten voor onderhoud, renovatie en/of montage. Om het project in goede banen te leiden wil je onder andere weten hoe goed deze partijen hun werk doen en of zij nog op schema lopen. Om onze opdrachtgevers makkelijker en sneller toegang te geven tot deze informatie hebben wij onze unieke software ontwikkeld. Bekijk hieronder heel kort welke voordelen onze innovatie u oplevert.

Registratie

De monteur kan onder andere elektrotechniek, ventilatie- en rookgasafvoer installaties en gebreken in de woning zoals schimmel registreren. Op de tablet doorloopt hij hiervoor een uitgebreide checklist. Dit voorkomt zoveel mogelijk een foutieve of incomplete registratie.

Rapportage

De opdrachtgever kan deze informatie te allen tijde opvragen door in te loggen op onze portal met zijn/haar unieke inloggegevens. De opdrachtgever krijgt hierdoor onder andere inzicht in de financiële voortgang, de algemene voortgang en zijn installatie-bezit. Hij krijgt hierdoor bijvoorbeeld de volgende vragen beantwoord:

  • Hoe vaak heeft Bevico adres x bezocht?
  • Welke werkzaamheden zijn uitgevoerd op adres x?
  • Welke monteur heeft de werkzaamheden op adres x uitgevoerd?
  • Welk systeem is in adres x aanwezig?
  • Hoeveel storingen vinden er plaats per complex, per woning, per wijk en per systeem?
  • Hoeveel is er gefactureerd en hoeveel is er onderhanden?
  • Hoe presteert Bevico op mijn KPI’s? (Denk aan het percentage first time fix, de storingsgraad en de responsetijd)

Planningsysteem

Om het gehele proces tijdens een project beter te beheren hebben wij een planningsysteem ontwikkeld. In dit systeem zijn alle fasen vanaf planning tot en met uitvoering opgenomen. Hierdoor zijn wij in alle fasen van het proces extra nauwkeurig en efficiënt. Ook kunnen wij hierdoor sneller actie ondernemen, bijvoorbeeld als een monteur ziek is of als een taak langer duurt dan verwacht. In verschillende gesprekken met bewoners kwam naar voren dat zij het vooral belangrijk vinden dat een monteur zijn onderhoud in één keer uit kan voeren. Zij vinden het vervelend als de monteur later terug moet komen, omdat zij dan weer tijd vrij moeten maken om thuis te zitten en iemand te ontvangen. Door de registratie-data in ons planningsysteem te integreren kan een monteur voor een onderhoudsbeurt inzien welke merk-specifieke onderdelen hij nodig heeft. Hierdoor hoeft de bewoner niet op een ander tijdstip nogmaals thuis te zijn en kan de monteur de werkzaamheden in één keer uitvoeren.