Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Geen verassingen meer

BlueBrain® toont gebreken in het hele huis

Wil jij als corporatie inzicht in de condities en prestaties van jouw ventilatie-installaties? Dan ben je aan het goede adres bij onze BlueBrain®. Een innovatief registratiemiddel waarmee je op woningniveau over belangrijke data beschikt. Zowel onze monteurs, als projectleiders profiteren hiervan en kunnen efficiënter en productiever werken. Dankzij onder andere foto’s en inventieve rapportages besparen we niet alleen kortetermijnkosten voor onze opdrachtgevers, we brengen ook eventuele toekomstige kosten in kaart. Bluebrain® geeft ons verder nog inzicht in de huidige en toekomstige condities en prestatie van ventilatiesystemen.

BlueBrain® de meest complete registratie methode
play

Meer weten over BlueBrain®? Neem dan contact met ons op.

Werking

Hoe werkt de BlueBrain®?

Na elke onderhoudsbeurt scant onze monteur de barcode op de installatie. Via een handcomputer voert hij vervolgens belangrijke gegevens in, zoals: het merk, het type en het bouwjaar, de uitgevoerde werkzaamheden en de prestatie van de installatie. Al deze gegevens slaan wij op in onze database, met als doel prestaties van installaties verbeteren en productinnovaties ontwikkelen.

Voordelen van de BlueBrain®

Onze monteurs hebben een tablet waarmee zij alle aspecten van een installatie in het huis kunnen registreren. In de applicatie maken zij ook foto’s om eventuele gebreken duidelijk in beeld te brengen. De BlueBrain® levert de volgende voordelen op:

Verder dan het minimale

Uitgebreidere registratie met modules voor het registreren van werkzaamheden aan de ventilatie-installaties, cv en rookgasafvoer en andere werkzaamheden binnenshuis.

Indirecte communicatie

Een beter contact tussen projectleiders en monteurs. Zij kunnen direct en indirect met elkaar communiceren, waarmee de prestaties van onze monteurs verbeteren en zij bewoners nóg beter bedienen. Er ‘kijkt of luistert’ immers iemand mee.

Altijd de laatste versie

Altijd de laatste versie van onze documenten in je mailbox. Deze documenten bevatten bijvoorbeeld handleidingen van nieuwe ventilatie-installaties of differentiatietekeningen van complexen. Doordat BlueBrain® alle handleidingen op één punt beheert, krijgen onze monteurs altijd de laatste versie van een document te zien. Nooit meer achterhaalde documenten voor onze Bevico monteurs!

Meedenken op afstand

Visuele communicatie om monteurs op locatie te ondersteunen. Soms komt het voor dat een monteur problemen heeft bij de installatie van een ventilatiesysteem. Bijvoorbeeld bij een aangepaste situatie binnen een woning. De BlueBrain® biedt dan de mogelijkheid om de projectleider op afstand mee te laten kijken via een beeldverbinding. De projectleider staat hiermee direct ‘op de locatie’ bij de monteur. Gezamenlijk zorgen zij altijd voor de beste oplossing voor bewoners.

Communicatie met beeldmateriaal

Foto’s ondersteunen het actuele overzicht van de condities van alle installaties op woningniveau.

Snel reactie bij een storing

GPS zorgt ervoor dat we de locatie van onze monteurs weten. Zo zijn wij sneller ter plaatse door het oproepen van de dichtstbijzijnde monteur. Ook krijgt de monteur dankzij GPS aanwijzingen als hij verkeerd rijdt of op de verkeerde locatie aanwezig is.