Het laatste nieuws

Bevico helpt u meer uit het binnenklimaat te halen. Zo zorgt u voor een betere gezondheid en een efficiënt woningbeheer.

11
dec
Bevico

Waarom moet je ook in de winter goed blijven ventileren?

Over tien dagen is het zover; de winter gaat in. De temperatuur wordt lager en het leven speelt zich binnen af. Omdat men vaak binnenshuis te vinden is, is goed ventileren erg...

15
nov
Bevico

Hoe maak je een afzuigventiel schoon?

Het is belangrijk voor een gezond binnenklimaat om uw afzuigventielen schoon te houden. In dit artikel gaan we uitleggen hoe u dit zonder problemen zelf kunt schoonmaken.

25
apr
Bevico

Sneak preview: functies van de vernieuwde Bevicode ®

Deze maand hebben wij de 300.000'ste woning geregistreerd! Om dit te vieren brengen wij deze week een sneak preview van de nieuwe Bevicode ®!

4
apr
Bevico

Basiskennis ventilatie

Weet u precies waar u op moet letten bij de aanbesteding van ventilatie? Moet u kiezen voor vraaggestuurd, decentraal en volledig mechanisch of juist niet?

22
mrt
Bevico

Badkamerventilator uitgelegd, schimmel voorkomen

Bij het douchen komt veel waterdamp vrij. Wanneer dit niet correct afgevoerd wordt, kan er schimmelvorming ontstaan. Dit is slecht voor uw gezondheid.

30
jan
Bevico

3 tips voor een gezonder binnenklimaat

De kwaliteit van het binnenklimaat is van grote invloed op uw gezondheid. Van de volgende drie tips kunt u de rest van uw leven profijt hebben!

12
dec
Bevico

Meer inzicht in uw installatie bezit met de Bevicode

Als projectleider of contractbeheerder wilt u een project in goede banen leiden. Maar hoe doet u dit zonder inzicht in de condities van uw installaties?

NEEM DIRECT CONTACT OP MET BEVICO

Bevico is een installateur van ventilatietechniek met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam en een steunpunt in Silvolde. Wij verzorgen montage, renovatie en onderhoud voor woningbouwverenigingen verspreid door heel Nederland.

Expert in ventilatie-oplossingen. Sterker door innovatie.