Als woningbeheerder moet u samenwerken met een (of meerdere) installatie- onderhoudsbedrijven om uw panden in orde te houden. Om er zeker van te zijn dat deze in orde blijven neemt u een abonnement voor een aantal onderhoudsbeurten per jaar. Hierdoor kan het vaker voorkomen dat de monteur voor niets komt omdat het systeem helemaal geen onderhoud nodig had. Of u bent juist te laat, omdat u geen kennis heeft over de conditie van uw installatie bezit. 

Wat u echt nodig heeft, is inzicht in de condities van de installaties, in het aantal storingen die plaats hebben gevonden, in de werkzaamheden die uitgevoerd zijn en in de onderhoudsbehoefte. Zo kunnen wij nagaan of de monteur goed zijn werk doet, waardoor u de best mogelijke kwaliteit krijgt.

 

Bevicode

Voor dit inzicht hebben wij de Bevicode ontworpen, welke uniek in de Nederlandse markt is. Hiermee worden alle installaties voorzien van een barcode waarmee op afstand de installatie- en onderhoudsspecificaties van inmiddels tienduizenden woningen digitaal kunnen worden bijgehouden.


Bevico Planning systeem (BPS®)

Met ons planning systeem kunnen projecten tot en met uitvoering en definitieve afhandeling gevolgd worden. BPS® bevordert een verhoging van efficiëntie en , waardoor zowel opdrachtgever als huurder profiteert van samenwerking met Bevico.