Deze week, bijna een jaar na het registreren van de 250.000ste woning, hebben wij de 300.000ste woning geregistreerd. Dit zijn dus meer dan 50.000 woning in één jaar! Ter viering van deze mijlpaal geven wij een sneak preview in de vernieuwde Bevicode©. Deze rapporten worden volautomatisch gegenereerd. Hierdoor zijn ze voor de woningcorporatie op elk moment van de dag op te vragen via ons webportaal. Binnenkort laten wij ook de nieuwe naam weten, onderaan deze pagina vindt u een link naar de PronkGroep LinkedIn-pagina, waar wij dit bekend zullen maken. Zodra deze nieuwe versie live gaat laten wij dit ook op de LinkedIn-pagina weten.

De behoefte van onze klant

Woningcorporaties laten steeds vaker weten dat zij tijdens een project meer inzicht willen in de voortgang en prestaties van de installateur. Het is voor hen waardevol om bijvoorbeeld te weten hoeveel storingen er zijn plaatsgevonden, hoe snel deze zijn opgelost en hoeveel bezoeken er nodig zijn geweest om de storing op te lossen. Als antwoord op deze behoefte is Bevico de Bevicode© gaan vernieuwen. Hierdoor kunnen woningcorporaties op elk moment van de dag hun vragen beantwoord kan krijgen. Dit kost ze weinig tijd en inspanning. Bekijk hieronder het filmpje voor een korte indruk van de nieuwe generatie rapporteren:

 

Dashboard en rapportages

De verschillende rapporten in de vernieuwde Bevicode© kunnen de meeste vragen van de klant over voortgang en prestatie beantwoorden. U heeft toegang tot verschillende rapporten, zoals een dashboard en een Niet-Planmatig-Onderhoud-rapportage (NPO-rapportage). Hieronder vindt u een fictief dashboard en NPO-rapportage. Via onze webportal kunnen deze rapporten op elk moment van de dag opgevraagd worden.

Dashboard met de belangrijkste variabelen

 

NPO rapportage met onder andere het totaal storingen, het aantal storingen per maand, het aantal storingen per complex en de gemiddelde responsetijd in uren

 

Overige nieuwe mogelijkheden

Met de nieuwe Bevicode© komen ook meer registratiemogelijkheden. Zo kan naast ventilatie ook de condities van rookgasafvoer, elektrotechniek en loodgieterswerk geregistreerd worden. In overleg kan elk onderdeel van het binnenklimaat geregistreerd worden. Van de nieuwe apparaten kunnen wij de locaties inzien zodat wij bij een storing direct de dichtstbijzijnde monteur kunnen inzetten. Ook bevatten zij de mogelijkheid om foto’s/video’s te maken en er kan zelfs online meegekeken worden door de projectleider.

 

Een nieuwe naam

De vernieuwde versie van de Bevicode zal veel meer dan alleen de ventilatie van Bevico kunnen registreren, daarom is een nieuwe naam nodig. Intern hebben wij de nieuwe naam al bekend gemaakt, deze zullen wij ook binnenkort op de PronkGroep LinkedIn-pagina delen. Klik hier om de pagina te volgen en op de hoogte te blijven van nieuws en updates.

 

Over Bevico

Bevico, gevestigd in Barendrecht en Amsterdam met een steunpunt in Silvolde, zorgt voor totale ventilatie oplossingen. Wij inspecteren, adviseren, monteren, rapporteren, onderhouden en lossen storingen op, zodat u compleet ontzorgd bent. Dankzij onze oplossingen behaalt u de meest rendabele en comfortabele ventilatie installatie. Klik hier voor meer informatie over Bevico