Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Genieten zonder zorgen

Zeker van een werkende ventilatie

Met Bevico onderhoud je de ventilatiesystemen in op de manier die past bij jouw organisatie. Omdat geen woningbouwvereniging hetzelfde is. Wil je van tevoren weten waar je aan toe bent? Of wil je weten of je rendement op het onderhoud beter kan? Er is altijd een onderhoudsstrategie die bij jouw bedrijf past.

Vraag een adviesgesprek aan
Onderhoud

Met de juiste strategie bespaar je op onderhoud

Door het afzuigen van vervuilde en vochtige lucht raakt een ventilatiesysteem verontreinigd. Deze moet je samen met het kanalenstelsel en de ventielen dan ook regelmatig laten onderhouden. Professioneel onderhoud komt de leefbaarheid in het huis en de levensduur van het systeem ten goede. Bevico biedt verschillende onderhoudscontracten aan.

Alt-tekst
Inspanningsgericht onderhoud

Bepaal je graag zelf hoe vaak je onderhoud laat uitvoeren? Kies dan voor een inspanningsgericht onderhoudscontract. Hierbij spreken we in overleg met de opdrachtgever een prijs per onderhoudsbeurt af. Je kunt vooraf het aantal onderhoudsbeurten vaststellen of per jaar aangeven hoe vaak je onderhoud wilt laten uitvoeren. Aanvullend kun je kiezen voor een all-in contract waarbij je verzekerd bent van hulp bij storing.

Prestatiegericht contract

Dankzij onze software kun je op elk moment installatiegegevens en -prestaties inzien via inzichtelijke rapportages. Periodiek evalueren wij -samen met de opdrachtgever- hoe de installaties presteren en hoe wij eventueel kunnen bijsturen. Zo kunnen wij garanderen dat je goed werkende ventilatiesystemen hebt en niet te veel onderhoudsbeurten laat uitvoeren.

All-in contract

Met een all-in contract ben je gegarandeerd van onderhoud én service. Voorafgaand aan het project spreken we een vaste prijs per woning per jaar af. Ook hier spreken we KPI’s af en evalueren we de prestaties periodiek met de opdrachtgever.

Transparante communicatie

Houd de regie over jouw projecten

Jouw unieke dashboard helpt je bij het inzichtelijk maken van de voortgang van jouw project. Je krijgt 24/7 inzicht in de gegevens die onze monteurs invullen bij het registreren van hun werkzaamheden. Zo weet je altijd de voortgang van de werkzaamheden en je installatie-bezit.

> Ga naar projectbeheer

Advies op maat

Welke strategie past bij jouw corporatie?

Slim ventilatie onderhoud inkopen levert veel voor je op. Maar wat betekent slim voor jouw woningbouwvereniging? Wij helpen je graag bij het bepalen van de juiste strategie. Onze relatiebeheerder denkt graag met je mee.

Vraag een adviesgesprek aan

Zo werkt het

Analyseren

Uw behoefte vaststellen en omzetten naar KPI’s.

Kiezen

Onderhoudsstrategie bepalen en combineren met service.

Afsluiten

Contract en toegang tot jouw onlineomgeving regelen.

Starten

Onderhoud uitvoeren bij jouw bewoners.

Beheren

Inzicht in de voortgang van het onderhoud.

Onze garanties

Uw bent er zeker van

De onderhoudswerkzaamheden van zowel individuele, als collectieve ventilatiesystemen voeren wij uit met hoogwaardige apparatuur. Dankzij onze zorgvuldige manier van werken, beperken we daarbij overlast voor bewoners tot een minimum.

Ventilatie onderhoud bij Bevico

De voordelen op een rijtje

 

  1. Voor elke woningbouwvereniging een passende strategie.
  2. Altijd inzicht in de voortgang
  3. Advies op maat van onze relatiebeheerder
Vraag een adviesgesprek aan