Inspectie

Er is geen deksel dat op elk potje past. Zo is er ook niet één perfecte ventilatie-oplossing. Voor een succesvol project voeren wij daarom altijd eerst inspectie uit. Na een inspectie kunnen wij de beste ventilatie-oplossing adviseren en concrete doelstellingen/KPI’s realiseren.

Persoonlijke inspectie

Bij een persoonlijke inspectie schetsen wij aan de hand van een opname op locatie een algemeen beeld van de installaties en de woningen. Minimaal een persoonlijke inspectie is nodig om een goed advies te geven, concrete doelstellingen te behalen en een succesvol project te realiseren.

Video-inspectie

Wilt u een nog gedetailleerder beeld, dan kunt u kiezen voor een video-inspectie. Wij leggen met een speciale inspectiecamera beelden vast van plekken die anders niet inzichtelijk zijn, zoals ventilatiekanalen. Na de inspectie ontvangt u van ons een rapport, inclusief de digitale videobeelden, waarin precies staat welke maatregelen nodig zijn om uw systeem te optimaliseren en wat de huidige conditie van het systeem is.

Oplossingen

Na een inspectie ontvangt u van ons een rapport waarin de huidige condities van de installatie staan beschreven, inclusief een advies over de te nemen vervolgstappen. Wij raden aan u dan installatie, renovatie en/of onderhoud uit te laten voeren.

Installatie & renovatie

Na een inspectie kunnen wij adviseren de ventilatie te vervangen. Als er alleen natuurlijke ventilatie aanwezig is, zullen wij in de meeste gevallen adviseren mechanische ventilatie te laten installeren.

Lees hier meer over installatie & renovatie

Onderhoud

Als de huidige ventilatie installatie voldoet aan de eisen kan het uitvoeren van periodiek onderhoud genoeg zijn om een gezonder binnenklimaat te realiseren.

Lees hier meer over periodiek onderhoud

NEEM DIRECT CONTACT OP MET BEVICO

Bevico is een installateur van ventilatietechniek met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam en een steunpunt in Silvolde. Wij verzorgen montage, renovatie en onderhoud voor woningbouwverenigingen verspreid door heel Nederland.

Expert in ventilatie-oplossingen. Sterker door innovatie.