Installatie & renovatie

Bij montage van hoogwaardige en duurzame materialen kunt u denken aan de volgende oplossingen. Wij kunnen deze monteren, onderhouden en renoveren

Ventilatoren

De ventilator voert vervuilde lucht af en sommige ventilatiesystemen kunnen ook schone lucht toevoeren. Door middel van een bedieningspaneel kan de bewoner zelf dit systeem bedienen. Wij verzorgen de aansluiting en garanderen een juiste werking.

Bedieningspanelen

Sommige woonhuisventilatoren werken volautomatisch, anderen kunnen bediend worden door de bewoner. Afhankelijk van de ventilator die geïnstalleerd wordt en het beschikbare budget heeft u een aantal opties in de bedieningspanelen die wij plaatsen.

Ventilatiekanalen

Voor genoeg toe- en afvoer van lucht moeten ventilatiekanalen regelmatig onderhouden worden. In veel projecten worden ook nieuwe kanalen geplaatst of wordt het bestaande kanaalwerk aangepast. Bevico heeft hier ruim 20 jaar ervaring mee en zorgt altijd voor een passende oplossing.

Roosters

De meest toegepaste ventilatiesystemen zorgen alleen voor afvoer van de binnenlucht. Voor de toevoer van verse lucht moeten ventilatie- of raamroosters worden geplaatst.

Dakkappen

Aansluitend installeren en renoveren wij dakkappen, waardoor u voorzien bent van complete ventilatie-oplossingen. Uiteraard wordt ook dit onderdeel voorafgaand aan het project uitvoerig besproken en wordt de best passende oplossing geadviseerd.

WTW-units

Een warmteterugwin-unit zorgt voor een lagere vraag naar energie in de woning. Het systeem onttrekt namelijk energie uit de uitgeblazen lucht om hiermee de kamer te verwarmen of andere energie op te wekken. Deze systemen zijn iets duurder maar betalen zich na een aantal jaar terug door efficiënter gebruik van energie.

Onderhoud

Door intensief gebruik van de ventilatie installatie raken de ventilatoren, de ventielen en de ventilatiekanalen verontreinigd. Voor een gezond binnenklimaat moeten deze periodiek onderhouden worden.

Lees hier meer over onderhoud

NEEM DIRECT CONTACT OP MET BEVICO

Bevico is een installateur van ventilatietechniek met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam en een steunpunt in Silvolde. Wij verzorgen montage, renovatie en onderhoud voor woningbouwverenigingen verspreid door heel Nederland.

Expert in ventilatie-oplossingen. Sterker door innovatie.