Gecertificeerde vakmannen

24 uur per dag bereikbaar

Altijd in de buurt

Sterker door innovatie

Bevico is een installateur van ventilatietechniek met vestigingen in Barendrecht en Amsterdam. Wij verzorgen montage, renovatie en onderhoud voor onder meer woningbouwverenigingen, VvE- en vastgoedbeheerders verspreid door heel Nederland.

We blijven ons opnieuw uitvinden

Ons verhaal

In 2001 is Bevico gestart met de missie om het meest vooruitstrevende ventilatiebedrijf van Nederland worden door innovatie en vakmanschap. Deze missie is na ruim 20 jaar ongewijzigd. Vanaf het begin hebben wij voortdurend kritisch gekeken naar onze prestaties en gezocht naar manieren om meer waarde aan onze klanten te leveren.

In 2009 hoopten wij daar een stempel op te kunnen drukken met de ontwikkeling van unieke software. Met een handcomputer leggen onze monteurs sindsdien alle installatiegegevens vast. Deze registraties vormen de basis voor onze rapportages waaraan we kritische prestatie indicatoren van projecten staven. Zo blijven we onszelf continu perfectioneren.

Waar je blij van wordt

Blije bewoners, blije opdrachtgevers

Bewoners vinden het belangrijk dat hun ventilatiesysteem goed werkt. Zij willen bij een storing ook zo min mogelijk last hebben van de installateur. Aan ons dus de taak om netjes te werken en onderhoud of montage in de woning in één keer uit te voeren. Dit laatste is mogelijk dankzij de koppeling van ons planningsysteem met onze registratiegegevens. Is er onverhoopt een storing, dan zorgt onze goed opgeleide klantenservice voor een klantvriendelijke dienstverlening. Zo houden we niet alleen de bewoners, maar ook onze opdrachtgevers blij.

Waar je nog meer blij van wordt

Een snelle en goede service

Bevico staat voor een snelle en goede service. In elke fase van een project werken we nauw samen met onze opdrachtgevers en denken mee hoe we nog beter kunnen presteren. Wil je een lage responstijd? Dan richten wij de organisatie zo in dat wij dit realiseren. Onze unieke software zorgt ervoor dat je als opdrachtgever op elk moment de voortgang van een project kunt volgen en al je vragen beantwoord krijgt.